lørdag den 14. august 2010

Hej alle sammen!

Nu er der ca gået en uge mere og alt går rigtig godt.

Jeg startede Volley Ball i mandags og det var ikke lige mig. Man skal vidst være født med det talent for at spille den sport, så jeg startede på badminton i stedet og det er rigtig sjov og noget jeg kan finde ud af! :D

Mine skoledage går bare der ud af! efter skole kl 2 går jeg over til Queen Creeks lille Gym, hvor min badminton trænning er. Det slutter så kl 4, hvor min værtsfar henter mig, kl 5 skal vi så hente Anna, så vi ender som regel ved en is-bar eller McD efter mit badminton. Så er vi hjemme kl 5.30, hvor resten af dagen engentlig bare står på lektier! vi har så mange lektier for, fordi vi bliver nød til at tage alt, hvad vi egentlig burde lave i skolen, med hjem og oversætte det til dansk/svensk. Kl 10 føles det som om kl er 2 om natten, vi er så smadret og hopper egentlig bare i seng og så starter det hele egentlig bare forfra igen, op kl. 5.30 am næste morgen..

Denne weekend er vi 12 mennesker i huset, 2 piger fra DK og Holland skal overnatte her, så det er rigtig hyggeligt! I dag, lørdag, skal vi ud til et stort udendørs shoppingcenter (mall) og senere i biografen med 3 andre amerikanske piger fra vores skole,(de har bil og er et par måneder ældre ind mig!). Så er der stor middag i aften, hvor en af Lynn og Johns tideligere udvekslingsstudenter skal spise med, hun boede her for 18 år siden.

Næste uge er lidt speciel på Queen Creek High School, mandag skal vi alle være delt op i årgange, så jeg skal have en orange t-shirt på.
Tirsdag er Crazy Hairday, så ja det siger jo sig selv, et eller andet skørt hår!
Onsdag er det Conversedag, så der skal vi alle have converse på :D
Torsdag noget specielt jeg ikke husker!
Fredag skal vi bære skolens farver guld og lilla!

Alt går godt her og håber også det går godt i Danmark!

2 kommentarer:

 1. Hej Fisen.
  Det er dejligt at høre du har det godt derovre. Spiller du badminton hver dag? Det lyder helt vildt med så mange tøser i huset. Hvor mange bor i der fast? Og hvordan er hende du deler værelse med?
  Ej hvor sjovt med temadage på skolen. Gid gymnasiet havde det :)
  Jeg glæder mig til at høre mere fra dig. Er sikker på at jeg skulle hilse fra mormor og morfar hvis de vidste jeg skrev.
  Mange knus

  SvarSlet
 2. Heej Søs
  Ja jeg spiller badminton hele ugen undtagen lørdag og søndag, men det er kun 2 timer hver dag (:
  Hver anden uge er vi 9, men ellers er vi kun 7 huset! Ja det er rigtig sjovt, du må lige hilse mormor og morfar igen og kunne du spørge dem om de har modtaget min sms for rimelig lang tid siden? du kan bare svare mig på facebook (:
  Går det godt hjemme? og hils Lotte mange gange!
  Mange knus sofie

  SvarSlet