mandag den 28. marts 2011

JEG ER HJEMME!

Fredag aften startede vores tur til Californien, vi overnattede i Sacramento i Californien og koerte saa den naeste morgen ned til LA. 14 timer tog det.
Vi var nede i Hollywood til mandag, det regnede det meste af tiden saa det var lidt traels men vi fik faa solskinstimer som vi saa udnyttede i Hollywood downtown og saa alle stjernerne i fliserne.
Vi var i Kodak theater, hvor bla. Oscar uddelingen bliver vist. Saa spiste vi ellers paa Moviestar restauranter, hvor alle film stjernerne plejer at gaa hen og spise hvis de vil blive set offentligt, vi var paa restaurant Vila Blanka og The Ivy, som er 2 af navnene man hoere tit om i tv'et herovre i Amerika. Vi saa en kendt person, som vi ikke kender i Danmark, men han er i Tv'et 24/7 herovre, en vaert i morgen tv-program.
Vi ville selfoelgelig ogsaa have et godt hotel der laa taet paa alting saa vi fik et hotel i Beverly Hills, det var meeeeega dyrt (alligevel det billigeste vi kunne finde) og det var kun et vaerelse til 2 personer altsaa et vaerelse med 1 dobbelseng. Saa vi havde taget vores luftmaddras med hjemmefra, saa en kunne sove der og 3 i dobbelsengen, fornemt!
Vi koerte ellers bare rundt og saa paa de fantastiske huse i Beverly Hills og fandt Christina Aguilera's hus ogsaa.

Mandag aften gik turen saa ned til San Diego hvor vi overnattede 2 naetter hos Nancys halv soester, solen skinnede bare dernede, jeg blev solskoldet i ansigtet.. Vi tog til stranden og fik taget et billede med en "hot surfer guy"..
Onsdag tog vi saa til Disneyland, det rigtig sjovt, Nancy tog en million billeder! og torsdag tog vi i California Adventure Park, hvilket ogsaa var rigtig godt.

Fredag var det saa meningen vi skulle til San Fransisco, men da vi havde koert to min paa motorvejen og Nancy fik afvide at vi kun var 4 timer fra Las Vegas og vi vidste der var 8 timer til San Francisco, kom spoersmaalet op, ville hellere til Las Vegas end San Francisco? vi alle skreg LAS VEGAS og vi drejede af motorvejen og koerte til Las Vegas!!! WUHU siger jeg bare, det var det vildste 25 timer nogensinde Las Vegas, vi havde det saa skaegt og kom foerst i seng kl 4 den nat, vi gik rundt og saa alle den sindssyge flotte hoteller og saa paa alle de flot klaedte og fulde mennesker paa Casino'erne.

Loerdag eftermiddag stod den saa paa 16 timers hjemrejse aa verdens kedeligste vej, vi koerte helt serioest i 5 timer i ingenting jeg tror vi saa 4 biler paa vores vej.. det var ren oerken.. ogsaa koerte vi over en rotte, AD!

Kl. 6 om morgen var vi alle rimelig doede og fandt et motel, hvor vi sov i et par timer og koerte saa helt hjem, vi kom hjem kl 19.30 i gaar aftes og jeg siger dig vi er traette!! det ar helt klart vaeret en lang dag!! og tennis skal jeg ogsaa lige have efter skole, det hjaeler virkeg ikke aa ens hovedpine..

Men alt i alt har det vaeret den SJOVESTE ferie nogensinde!!! ja min vaertsfamilie er skoere, men vi har det saa skaegt og jeg kommer til at savne dem rigtig meget nu hvor jeg rejser hjem om raecis 2,5 maaned!!!

-Haaber i forstaar det jeg skriver men det er godt nok svaert at stave, skrive og formullere sig aa dansk!!!

Knus Sofie - billederne kommer snart paa..:-) GODNAT!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar